Search found 5 matches

by Nightguard
Mon May 21, 2018 5:18 am
Forum: TicWatch S & E
Topic: Android Wear Oreo. *Final Update*
Replies: 372
Views: 180701

Re: Android Wear Oreo. *Final Update*

I have a black ticwatch e and my wife has the white one. We both got the oreo update and for some reason mine got the black theme while hers is still the green/gray one. Is anyone else having this problem? I've been trying to figure out how to enable the black theme on hers but can't figure it out ...
by Nightguard
Mon May 21, 2018 5:12 am
Forum: TicWatch S & E
Topic: Suddenly can't send sms or make calls using voice assistant
Replies: 39
Views: 10654

Re: Suddenly can't send sms or make calls using voice assistant

Generally this feature ist working (or at least it's working on my watch before/after the upate). I suppose a Google App or Play Framework update (on your watch and/or your mobile) is responsible. Please check the versions. Beta versions are not recommended. Your mobile vendor/model/version is inter...
by Nightguard
Thu May 17, 2018 2:26 pm
Forum: General
Topic: Theater mode not working?
Replies: 2
Views: 1095

Re: Theater mode not working?

I don't see any other possibility than doing a factory reset. It's always the best choice to get rid of inherited problems.

Btw the feature is working on Oreo.
by Nightguard
Wed May 16, 2018 10:20 am
Forum: TicWatch S & E
Topic: Android Wear Oreo. *Final Update*
Replies: 372
Views: 180701

Re: Android Wear Oreo. *Final Update*

Please Anyone who has upgraded to Oreo can tell me if voice command works Ok Google? since I updated it does not work on my watch, the computers that I have recognize it but I can not make it work on the clock, I have everything configured on the phone and on ticwatch metoo OK Google cannot work af...
by Nightguard
Sat May 12, 2018 8:57 am
Forum: TicWatch S & E
Topic: Android Wear Oreo. *Final Update*
Replies: 372
Views: 180701

Re: Android Wear Oreo. *Final Update*

maffle wrote:
Fri May 11, 2018 11:50 pm
No update for me so far when I press "system update" under settings : - (
You should recieve it during the new installation process after doing a factory reset. At least worked for me.