Page 1 of 2

ok Google

Posted: Mon May 28, 2018 12:08 pm
by albyael
Hello, since 3 days, I try the command "ok google" saying it orally and it does not work.
It works when I press the button
The activation parameter on the watch is of course "on"
I restarted my watch and reset several times and it still does not work.
If someone has an idea!!!! Thank you it would be great !!!!!!

Re: ok Google

Posted: Mon May 28, 2018 2:47 pm
by Jamie
albyael wrote:
Mon May 28, 2018 12:08 pm
Hello, since 3 days, I try the command "ok google" saying it orally and it does not work.
It works when I press the button
The activation parameter on the watch is of course "on"
I restarted my watch and reset several times and it still does not work.
If someone has an idea!!!! Thank you it would be great !!!!!!
The latest update on the google play store should fix this!

Re: ok Google

Posted: Mon May 28, 2018 3:51 pm
by albyael
Thank you for your answer, but I have the same bp after update
when I say ok google, nothing happens, I have to press the button.

Re: ok Google

Posted: Mon May 28, 2018 3:57 pm
by nooner
Which update?
I'm up to date and <ok Google> is still not working :cry:

Re: ok Google

Posted: Mon May 28, 2018 4:33 pm
by albyael
Thank you for your answer, but I have the same bp after update
when I say ok google, nothing happens, I have to press the button

Re: ok Google

Posted: Sat Jun 02, 2018 1:48 pm
by Fir3lordZuk0
It's not working with the latest update, earlier it was working for me

Re: ok Google

Posted: Fri Jun 08, 2018 8:48 am
by Taekwondodo
Same here,
it workt fine, then i had the update and now only when i push the button, just useless now, holle good thing was that i dint had to look at te watch and just say "ok google" and its commands..

Re: ok Google

Posted: Mon Jun 11, 2018 7:21 am
by SalvoP73
Try this: clear cache and data of the ticwatch google app, then reboot watch. Non, "OK google" vocal command should work.

Re: ok Google

Posted: Fri Jun 15, 2018 12:07 am
by Spider210
I have noticed this too, I did the update and then a factory reset still no luck

Re: ok Google

Posted: Sat Jun 23, 2018 12:42 pm
by Sebastian
Deleting of cache and data did the job. Thank you!