Google Assistant never works the first time

Moderators: markrocha, GordonHannan

Post Reply
no avatar
IndyJones1023
Posts: 2
Joined: Thu Dec 06, 2018 1:58 pm

Google Assistant never works the first time

Post by IndyJones1023 » Thu Dec 06, 2018 1:59 pm

I've found some posts about this on the web but none of the suggestions seem to work. So I thought I'd ask here. Any fix for this?

no avatar
Vormulac
Posts: 1
Joined: Wed Dec 19, 2018 6:06 pm

Re: Google Assistant never works the first time

Post by Vormulac » Thu Dec 20, 2018 12:20 pm

I have the same problem, annoying, isn't it?

no avatar
marcoxcosta
Posts: 6
Joined: Mon Nov 05, 2018 6:36 pm

Re: Google Assistant never works the first time

Post by marcoxcosta » Sun Dec 30, 2018 1:25 pm

Same issue with me.
I think it closes Internet connection after a time of inactivity of the watch and it takes some time to reconnect to the internet via Bluetooth when we press de upper button to call Google Assistant.
This is my first Smartwatch and first with Wear OS, so don't know if this is the same in other Wear OS Smartwatches or is it specific to TicWatch Pro.
But still is annoying! :?

no avatar
alexevansigg
Posts: 4
Joined: Fri Dec 07, 2018 11:45 am

Re: Google Assistant never works the first time

Post by alexevansigg » Fri Jan 11, 2019 6:06 pm

Same issue for me

User avatar
paolocorpo
Posts: 17
Joined: Thu Jan 10, 2019 5:41 pm

Re: Google Assistant never works the first time

Post by paolocorpo » Sun Jan 13, 2019 2:11 pm

What's about the status of your issue ??
Have you fixed it now ?

Post Reply