Linking with Uber never completes

Moderators: garrywadams, Aathif Mahir

Post Reply
no avatar
Achaiah
Posts: 7
Joined: Wed Oct 05, 2016 6:41 pm
Cash on hand: Locked

Linking with Uber never completes

Post by Achaiah » Wed Oct 05, 2016 6:44 pm

On iOS 10 and iPhone 7 the linking to Uber app does not work. When you click on "Taxi" > "Uber" and the subsequent "Link" button, it takes you to the Uber app (for login) but the waiting icon (small black rectangle with spinning lines) never goes away, thus not allowing you to type in your Uber login/password. There is no way to login to uber due to this bug.

no avatar
somerset
Posts: 32
Joined: Tue Oct 04, 2016 8:03 pm
Cash on hand: Locked

Re: Linking with Uber never completes

Post by somerset » Wed Oct 05, 2016 10:38 pm

Yes this seems to be a known problem for iPhone7. Let's wait for the OTA update fix soon.

no avatar
brookswould
Posts: 5
Joined: Tue Oct 04, 2016 12:52 pm
Cash on hand: Locked

Re: Linking with Uber never completes

Post by brookswould » Thu Oct 06, 2016 1:47 pm

Yup, I'm not sure what is happening with yours, but basically on the TicWear App on my phone (iPhone 6s - ios10), when I click on the Taxi box, and then Uber, and then "Link," it appears to just have the loading icon just spinning forever... I know it's an issue, I just want to make sure that this is the problem we're all facing?

no avatar
kolicheng
Posts: 1
Joined: Tue Oct 04, 2016 3:27 am
Cash on hand: Locked

Re: Linking with Uber never completes

Post by kolicheng » Thu Oct 06, 2016 2:22 pm

Now it's OK

Post Reply