Temperature unit randomly changing

Moderators: Aathif Mahir, Chintannapster, Sabertooth

Post Reply
no avatar
luiscondef
Posts: 1
Joined: Thu Apr 11, 2019 5:33 pm
Cash on hand: Locked

Temperature unit randomly changing

Post by luiscondef » Thu Apr 11, 2019 5:38 pm

Hello I have a TW S2.
recently I noticed that the temperature unit displayed is randomly changing.

My Phones Language is set in Español Mexico (Mexico-Spanish) and it should be displaying the temperature in Celsius, however i notice that out of nowhere it is being displayed in Fahrenheit, and then it is back to Celsius.

Any advice?
Thanks in advance.
Best regards.

no avatar
lenoil45
Posts: 1
Joined: Tue Apr 23, 2019 1:19 pm
Cash on hand: Locked

Re: Temperature unit randomly changing

Post by lenoil45 » Tue Apr 23, 2019 1:24 pm

My watch is doing the same thing, however my Phone Language is set to English (Canada) as the primary language. There are times when it randomly switches to Celsius, but for the most part it is always displaying Fahrenheit. It has been doing this for about a month or so.

User avatar
Mobvoi
Site Admin
Posts: 114
Joined: Fri Aug 26, 2016 9:51 am
Cash on hand: Locked

Re: Temperature unit randomly changing

Post by Mobvoi » Thu Apr 25, 2019 4:39 am

Hey guys,


Unfortunately, this is in Google's control. We have shared this feedback with them so this should be taken care of soon.


Team Mobvoi

Post Reply