Ambient mode toggle

Moderators: garrywadams, Chintannapster, Aathif Mahir, Sabertooth

no avatar
y2grulez
Posts: 18
Joined: Tue May 30, 2017 7:39 am
Cash on hand: Locked

Re: Ambient mode toggle

Post by y2grulez » Mon Jun 12, 2017 8:34 am

+1 I would like this

no avatar
dfabs
Posts: 1
Joined: Mon Feb 05, 2018 10:20 pm
Cash on hand: Locked

Re: Ambient mode toggle

Post by dfabs » Mon Feb 05, 2018 10:34 pm

+1,000

Would love a toggle for the ambient mode rather than having to jump through multiple menus. It could easily be in the main card view, or in the "long press" crown menu:
Image

no avatar
zeppelinaus
Posts: 2
Joined: Sun May 06, 2018 9:15 am
Cash on hand: Locked

Re: Ambient mode toggle

Post by zeppelinaus » Sun May 06, 2018 9:26 am

Yes, this feature would be nice to have! Also I reckon the best way to toggle it by double press the hard button.

no avatar
zeppelinaus
Posts: 2
Joined: Sun May 06, 2018 9:15 am
Cash on hand: Locked

Re: Ambient mode toggle

Post by zeppelinaus » Sun May 06, 2018 9:40 am

bibet80 wrote:
Thu Nov 03, 2016 1:03 am
I vote for this. Either in quick cards or using the button (long press, multiple clicks)
yes, double press would be the best way to toggle it.

no avatar
Elenastudio
Posts: 1
Joined: Sun Jun 30, 2019 7:40 am
Cash on hand: Locked

Re: Ambient mode toggle

Post by Elenastudio » Sun Jun 30, 2019 7:41 am

I agree with you. Please make this happen

Post Reply